USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У працівника ЦНАПу в Луцьку виявили COVID-19

20 Серпня 2020 10:30
У працівника Центру надання адміністративних послуг в Луцьку виявили коронавірус.

Про це повідомили на сторінці установи в Фейсбуці.

«Шановні відвідувачі! У зв’язку із виявленням коронавірусного захворювання (COVID-19) у працівника Центру надання адміністративних послуг повідомляємо про припинення прийому відвідувачів до 25.08.2020. Відвідувачі, які отримали талони попереднього запису будуть прийнятті після відновлення прийому. Про подальші зміни у графіку роботи ЦНАП буде повідомлено пізніше», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: 51 новий випадок, 1 людина померла: де на Волині виявили COVID-19

Адміністративні послуги місцевого значення (довідки, копії рішень і т. д.) можна замовити через електронну пошту [email protected] з використання кваліфікованого електронного підпису (детальніше тут http://e-services.volyn.ua/info/news/6790/details...)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus