USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У приватному секторі Луцька сміття вивозять раз у тиждень

10 Вересня 2019 14:15
Значно зросла кількість нарікань від лучан щодо несвоєчасного вивозу сміття, пластикової тари та прибирання біля контейнерів.

Про це йшлося 10 вересня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Директорка департаменту ЦНАП Лариса Карп’як розповіла, що з 12 серпня до 8 вересня в групу оперативного реагування надійшли 105 повідомлень від лучан, що стосувалися несвоєчасного вивозу твердих побутових відходів, пластикової тари та прибирання біля контейнерів.

«Мешканці приватного сектора нарікають, що порушуються умови договорів, оскільки спецавтомобіль приїжджає протягом тижні не двічі, а один раз», – сказала Лариса Карп’як.

Та додала, що інформацію передали на опрацювання до «Луцькспецкомунтрансу».

На проблему звернув увагу теж перший заступник міського голови Григорій Недопад і закликав комунальне підприємство дотримуватися умов договорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus