USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Путіна вперше офіційно визнали «СВО» війною

22 Березня 2024 13:57
Наразі агресорка Російська Федерація перебуває у стані війни. Сталося це нібито через те, бо Захід почав підтримувати Україну.

Про це заявив прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков, передає ТСН.

«Ми перебуваємо в стані війни. Так, це починалося як «спеціальна військова операція», але щойно там утворилася ця компашка, коли колективний Захід став учасником цього на боці України, для нас це вже стало війною. Я в цьому переконаний», – заявив він.

Зі слів Пєскова, нібито громадянам РФ варто це розуміти, «для своєї внутрішньої мобілізації».

Прихвостень Путіна також цинічно заявив про «частину території Росії де-факто окупованої» Києвом. Мовляв РФ має «звільнити нові регіони та убезпечити людей там».

Читати ще: Путін активно будує коаліцію на противагу Заходу, – ISW

«Росія не може допустити існування на своїх кордонах держави, в якої задокументовано намір використовувати будь-які методи, щоб відібрати в неї Крим, не кажучи вже про території нових регіонів», – висловився Пєсков.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Путін знову пригрозив створенням в Україні «санітарної зони» через «прильоти» по території Росії. За його словами, вона буде на відстані, з якої ніхто не зможе дістати до території Росії. Мовляв, зараз Москва змушена «захищати інтереси наших громадян».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВІРУС Показати IP 22 Березня 2024 16:13
НАМ ТАКОЖ ПОТРІБНО КАЦАПАМ ОБ'ЯВИТИ ВІЙНУ .ВЛАДА МАЄ ПЕРЕЙТИ ВІЙСЬКОВИМ.А ВСЯ ЦЯ 3,14ЗДОТА ЩО СИДИТЬ В КАБІНЕТАХ І АДМІНІСТРАЦІЯХ ПОВИННА ПІТИ НА ВІЙНУ.ВИПРВЛЯТИ СВОЇ ПОМИЛКІ.....
Анонім Показати IP 22 Березня 2024 17:55
кацапи проголосували за війну, вибравши хуйл@ знову своїм 'главним', як наслідок треба очікувати, що ще більше кацапів попре на нас. Що там 'иліти' наші, мажори, чинуші, прокурори, судді заспівають?Знову будуть відправляти на фронт усіх крім себе і своїх рідних ? Ще не всю елітну нерухомість у Закарпатті і в Європі зкупили, щоб жити-нетужити, якщо доведеться втікати з України? Чи жевріє у 'иліт' ще надія, що пересічні розгрібуть це гівно якось самі чи вже готові до дьору?
Анонім Показати IP 22 Березня 2024 18:20
Проблема в тому, що військовий кістяк, до якого перейде влада, за два роки сформувався, зрісся з владою та корупцією..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus