USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Раді сказали, чи вводитимуть в Україні загальнонаціональний локдаун

18 Жовтня 2021 20:23
В Україні не планують запроваджувати загальнонаціональний локдаун через погіршення епідемічної ситуації.

Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив керівник парламентського комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький, передає УНІАН.

«Загальнонаціонального локдауну прем’єр-міністр і уряд не планує», – запевнив він.

За словами депутата, допомогти тому, щоб Україна не йшла на новий локдаун, може вакцинація населення від коронавірусу.

«На сьогоднішній день близько восьми мільйонів людей мають одне щеплення, близько 6,5 мільйона – два щеплення від COVID-19. І це дозволяє працювати країні в адаптивному карантині. Навіть у «червоних» зонах, а ми вже маємо п’ять областей, не буде вводитись повний локдаун. Сьогодні на центральному рівні ми вводимо тільки «жовтий» рівень небезпеки, а вже на місцях місцева влада вводить ті рівні, які відповідають стану захворюваності, стану з вільними ліжками в лікарнях, стану з вільними ліжками з киснем в лікарнях. І вони вже вводять адаптовано на місцях свій карантин», – сказав Радуцький.

Раніше у МОЗ спрогнозували, що з кінця жовтня до середини листопада в Україні очікується пік захворюваності на COVID-19. За словами заступника міністра, теперішня статистика – це початок активної хвилі і зростання захворюваності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
111 Показати IP 18 Жовтня 2021 20:51
За***ли вже зі своєю вакцинацією. Клоуни при владі.
Людина Показати IP 18 Жовтня 2021 21:08
Головне не європейський фашизм
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2021 04:15
Канєшно введуть. Щоб народ на Куїв не поїхав майданити
123 Показати IP 19 Жовтня 2021 08:10
Я провакцинувалась. Тільки замість Пфайзеру, який ніби мені кололи, в сертифікаті пише Модерна. Хоча казали, що вводять Пфайзер. Після того задумалась, а що взагалі там колять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus