USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У районі Вишкова в Луцьку незаконно зливають стоки у зливову каналізацію

23 Червня 2020 17:20
Декілька домогосподарств у приватному секторі Вишкова незаконно зливали всі стоки у зливову каналізацію, використовуючи її замість фекальної, повідомляє Луцька міська рада.

Повідомляється, що всі відходи, без будь-якого очищення, потрапляли в річку Стир. Такі щоденні скиди нечистот власниками приватних домоволодінь називають одним із джерел смороду на Вишкові.

«Порушення виявили працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс» при обстеженні зливових дощових каналізацій, які перебувають на балансі підприємства. Порушників виявлено по вул. Вахтангова. Раніше подібне порушення зафіксували по вул. Кисленка, неподалік від ЖК «Яровиця». На порушників складено приписи та протоколи із зобов’язанням виправити ситуацію в найкоротші терміни» - йдеться у повідомленні.

Наголошують, що обстеження приватних домоволодінь і надалі триватимуть в районі Вишкова, адже низка будинків, розташованих понад річкою Стир, не під’єднані до каналізації й також підозрюються у несанкціонованих зливах нечистот.

Від таких дій можуть потерпати як місцеві мешканці, так і екологія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Смольний Показати IP 23 Червня 2020 17:29
Постійно зливають і постійно смердить! Головне грошики капають від усіх.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 23 Червня 2020 17:45
Підтримую попереднього коментара. В м. Луцьку я живу з дня народження, а мені вже 63 роки. Не пам"ятаю, щоб так колись смерділо у місті як ото смердить останніх 3-4 роки, особливо під ранок о 3, 4 та 5 годинах. Я живу поряд з Луцькою мерією. Повірте, смердить так, що ранком вікна не можливо відкрити, щоб провітрити квартиру. Свіжого повітря в Луцьку немає. А саме головне, що наша міська влада відсиджується на робочих місцях, простіше не скажеш - просто протирають чоловіки штани, а жінки спідниці.
ігор луцький до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 23 Червня 2020 18:21
А ви тепер постійно будете нагадувати читачам ВН скільки вам років?
ну ну Показати IP 23 Червня 2020 17:53
Минулого року , була новина ,що муніципали зловили діда з відром , який зливав нечистоти в каналізацію . Чи бува не розпочав дідуля знов , свою злочинну діяльність .А то шось смердить троха , пів області .
Анонім Показати IP 23 Червня 2020 18:02
Часом йдучи по місту, бачу на вулиці одну решітку злививої каналізації. Ну самому тупому ясно, що всі інші решітки підприємливі господарі зняли і зробили собі каналізаційні колодязі, звідки фекалії течуть по місту. Неіже міськводоканалу важко перевірити кожен колодязь по місту, особливо в приватному секторі?
лучанин Показати IP 23 Червня 2020 19:34
Зловити і напоїти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus