USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Поліція перевіряє інформацію про викид відходів «БІО ПЕКу» в каналізацію Луцька

3 Липня 2019 16:18
Сьогодні, 3 липня, у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук оприлюднив інформацію про несанкціонований викид ТзОВ «БІО ПЕК» відходів у міську каналізаційну систему.

Поліція за цим фактом відомості зареєструвала у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, інформує поліція Волині.

Нині триває перевірка, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Нагадаємо, Ігор Поліщук повідомив, що завод «БІО ПЕК» злив мелясну барду в міську каналізаційну систему. Міською каналізаційною системою ця мелясна барда потрапить на очисні споруди в Липлянах і внаслідок процесу бродіння спричинить появу неприємного запаху там.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонімка Показати IP 3 Липня 2019 17:03
Якщо та барда така смердюча, то чого ніколи не смердить на спиртзаводі на Ковельській? Запахи різні і на Красному ніколи так не смерділо
Німка до Анонімка Показати IP 3 Липня 2019 18:57
Смердюча не барда, а наслідки реакціїї барди з фекаліями, що відбувається на тих полях фільтрації! Їх негайно закривати треба, бо там нічого не фільтрується, а все у одному місці стоїть і бродіть під палючим сонцем!
Анонім Показати IP 3 Липня 2019 22:19
Дуже дивно звідки на промислових полях фільтрації какашки? Туди що виведена міська каналізація? Якщо вона виведена на ті поля, то це взагалі то вина міської влади, як каналізаційні стоки попадають на промислові площі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus