USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У рейтингу доступності міст Луцьк посідає 13 місце, – Дмитро Щебетюк

9 Серпня 2019 18:24
Активіст Дмитро Щебетюк, який разом із командою ініціативи «Доступно.UA» об’їздив українські міста, щоб перевірити місцеву інфраструктуру, на основі побаченого склав свій суб’єктивний рейтинг доступності міст. Луцьк Дмитро відвідав у червні. У рейтингу доступності наше місто посідає 13-те місце.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Деякі міста досліджені мною значною мірою, деякі досить поверхнево. І цей рейтинг не можна називати навіть приближеним до об’єктивного. Однак вирішив з вами ним поділитися», – зазначив Дмитро Щебетюк.

Він розповів, що брав до уваги як питання доступного транспорту, тротуарів, закладів, держустанов, так і внутрішнє відчуття безпеки у місті.

«Кожне місто інакше, кожне місто має свої недоліки і переваги. Ті, які посіли останні місця, можуть позмагатися з першими і спокійно перемогти у певних пунктах. Однак поки – як є», – зауважує активіст.

Рейтинг доступності міст Дмитра Щебетюка такий:

1. Львів

2. Вінниця

3. Івано-Франківськ

4. Київ

5. Кропивницький

6. Черкаси

7. Слов’янськ

8. Чернівці

9. Одеса

10. Тернопіль

11. Хмельницький

12. Кам’янець-Подільський

13. Луцьк

14. Кам’янське

15. Полтава

16. Ужгород

17. Дніпро

18. Харків

19. Павлоград

20. Рівне

21. Запоріжжя

22. Кривий Ріг

23. Чернігів

Активіст пообіцяв, що впродовж року він разом з ініціативою «Доступно.UA» створять значно об‘єктивніший рейтинг доступності міст – з чіткими критеріями та параметрами. До нього увійдуть 10 міст з населенням 100-250 тис.чол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus