USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У РФ назріває мафіозна війна за розподіл території, – ексдепутат Держдуми

5 Лютого 2023 06:17
Створення приватних армій у Росії вказує на підготовку до мафіозної війни за розподіл території РФ.

Про це сказав російський опозиційний політик та соціолог Ігор Яковенко на телеканалі «Еспресо», передає УНІАН.

Він нагадав про власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, якому вдалося створити приватну військову компанію з повним фінансуванням з боку держави.

«У Росії назріває явно процес, який прискорить падіння путінського режиму паралельно з тим, що цей режим зазнаватиме поразки на полі битви. Це те, що називається переходом війни імперіалістичної у війну мафіозну. Зараз відбувається приватизація армії. Адже хто такий Пригожин? Це взагалі патологічне явище – відбувається перетворення армії на приватну за підтримки держави», – зазначив він.

За даними Яковенка, наразі «Вагнер» становить 20% загальної чисельності російської армії на фронті. Він вважає, що таке розтягування армій свідчить про підготовку до мафіозної війни.

Читати ще: «Досить годувати Москву»: представники 5 регіонів заговорили про проведення референдумів за незалежність від РФ

«Це абсолютно патологічна ситуація. І таких приватних військових компаній, трохи менших, майже 20. Є фактично приватна армія в Кадирова, має приватну армію Тимченко, гаманець Путіна. Уже й сам Шойгу також має приватну армію. Це приголомшливо: міністр оборони створює приватну армію! Це при тому, що він фактично є міністром тієї самої армії, яку створено російською державою», – наголосив політик.

На його думку, в результаті серйозної воєнної поразки, такого собі «українського Сталінграда», Путіна припинять боятися й почнеться мафіозна війна за розподіл Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Янеробот Показати IP 5 Лютого 2023 08:13
Ой та досить вже нам втирати...
Анонім Показати IP 5 Лютого 2023 08:54
гарна історія. шкода лише, що брехня...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus