USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рівному стоматологиня шарпала і лупцювала дітей. Відео

12 Лютого 2021 14:43
У Рівному стався скандал через лікарку-стоматологиню Інну Кравчук. У мережі опублікували відео, на якому видно, як вона хапає і шарпає дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби, і б’є об кушетку головою маленького хлопчика.

Про те, що відбувається у застінках стоматологічного кабінету у соцмережі розповіла рівнянка Вікторія Мамотюк.

«Мама дівчинки із відео була однією з тих, хто захищав публічно лікарку. Вона не знала, що постраждала і її дитина пів року тому. Та коли побачила відео і впізнала на ній свою дитину, була шокована. Жінка каже, що до останнього не могла повірити своїм очам, адже лікарка знала про інвалідність трирічної дівчинки та хворобу серця. Сьогодні вона пише заяву до поліції», – написала Вікторія.

За її словами, хлопчика з відео знайти не вдалося, а один з адвокатів Рівного уже розпочав роботу із трьома потерпілими від дій лікарки сім’ями.

У приватній дитячій стоматклініці «Only kids», де працює Інна Кравчук, коментувати дії своєї працівники відмовилися.

«Ми не коментуємо цієї ситуації», – відповіли ТСН.ua у медзакладі.

У пресслужбі Нацполіції Рівненської області інформацію з приводу заяви на лікарку з боку батьків підтвердили.

«Мама постраждалої дитини написала заяву до поліції. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 140 ч.2 ККУ (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього)», – розповіла речниця Нацполіції Рівненської області Катерина Загорська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
—— Показати IP 12 Лютого 2021 15:00
Це гістапо...!!!! Таке чм* я би розірвав на шматки..., якби це чм* до моєї дитини руку підняло...
Москаль до —— Показати IP 12 Лютого 2021 16:00
Стоматологиня(укр.)=Стоматологиха(рус.)?
Чивокуня до Москаль Показати IP 12 Лютого 2021 19:23
В руськом язикє нема фемінітивів.
Правдоруб Показати IP 12 Лютого 2021 15:10
Це жах, таких лікарів треба не тільки звільняти та позбавляти лікарської ліцензії а й відкривати кримінальну справу...
Андрій Показати IP 12 Лютого 2021 15:19
Не захищаючи емоції лікаря хочу поставити питання батьками: 1) Як сталось, що на першому відео неповнолітня дитина лікує зуби сама? ДЕ БАТЬКИ? 2) На другому відео теж не зрозуміло ДЕ БАТЬКИ як і не зрозуміло чому розуміючи, що у дитини є боязнь лікування вони обрали не загальний наркоз а тримання медсистрою для здійснення маніпуляцій....??? БАТЬКИ ВИ СПРАВДІ ДУМАЄТЕ, ЩО ЛІКАР ЗНАЙДЕ ПІДХІД ДО ВАШОЇ ДИТИНИ ЯКЩО ЦЬОГО ЗРОБИТИ НЕ МОЖЕТЕ ВИ?
Ти осел до Андрій Показати IP 12 Лютого 2021 18:57
Який загальний наркоз?
Фахівець до Андрій Показати IP 12 Лютого 2021 20:07
Ви в своєму розумі? До чого тут батьки? По-вашому що, якщо дитина один на один з лікарем, або відсутній загальний наркоз , то лікарка має право насилувати дитину? Вона могла просто відмовити в лікуванні, якщо дитина капризує!!!!! Да їй в психлікарню треба на огляд.
А чого обзивались? Показати IP 12 Лютого 2021 15:20
Л.хіня, зубніха...
777 Показати IP 12 Лютого 2021 16:20
стомотологини они такие......тебя б так назвали,тоже бы башню снесло.
13 Показати IP 12 Лютого 2021 18:13
Знаю стоматолога, яка принципово не бере на лікування дітей. Тому що діти непосидючі, діти різні. До них треба терпіння, час на заспокоювання. Не всім з них навіть батьки можуть дати раду. Не в кожного нерви витримають. Тому вона повинна була подумати про це, про свою психіку (чи потягне), перш ніж братися до лікування дітей. А не думати лише про дохід. Психічні травми з дитинства (не говорячи вже про фізичне травмування) потім в дорослому віці можуть вилитися в серйозні проблеми
Цікаво Показати IP 12 Лютого 2021 18:26
А як же буде жінка-штукатур? Чи жінка-лісник? Технік? Навіщо ж з мови знущатися, гейропейці?
не стоматолог до Анд Показати IP 12 Лютого 2021 20:13
Якщо дитячий стоматолог не може знайти підхід до дитини, то повинна сказати це батькам!!!! Не факт, що вона сама просила вийти батьків з кабінету. Це просто не врівноважена людина, ця робота не для неї!!! У дітей залишились спогади і психлологічна травма-це 1000%
Джек Показати IP 13 Лютого 2021 23:06
Було б це в луцьку-я б сьогодні нахрін спалив ту кантору

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus