USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Росії масово палять військкомати та місцеві адміністрації після оголошення мобілізації

23 Вересня 2022 14:34
Почастішали випадки «неочікуваних» пожеж і в адміністративних будівлях невеликих міст і сіл Росії.

Про це пише російське видання Медуза.

У ніч проти 23 вересня невідомі кинули у вікно військкомату в Хабаровську «коктейль Молотова». Внаслідок чого поліцейським наказали перевіряти стан справ біля районних військкоматів кожні дві години.

Раніше намагалися спалити військкомат у місті Вільний в Амурській області. Повідомляють про підпали і в Петербурзі, Гаї Оренбурзької області, а також селі Кира в Забайкаллі.

Крім того, в Росії почастішали пожежі в адміністративних будівлях. Зокрема, у ніч проти 23 вересня пожежа сталася в мерії Камишина у Волгоградській області, а також у будинку культури в селищі Цілинний на Алтаї, де розташована адміністрація сільради.

Нагадаємо, в Росії почалися заворушення через мобілізацію. В Тольяті, наприклад, незгодні намагалися спалити міську адміністрацію.

Крім того, російський рух «Весна», який 21 вересня анонсував протести в Росії проти мобілізації, закликав росіян знову виходити на мітинги. На протести збираються вийти в суботу, 24 вересня, о 17:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 23 Вересня 2022 19:12
а ще літаки з якутії летять з мобілізованими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus