USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Росії планують нову хвилю мобілізації: що відомо

30 Грудня 2022 20:34
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов розповів, що попри заяви міністра оборони Росії Сергій Шойгу, РФ готують нову хвилю мобілізації. Її можуть почати вже 5 січня.

Про це Буданов сказав в інтерв’ю ВВС, передає ТСН.

«При формуванні нових підрозділів їм (росіянам – ред.) не вистачає живої сили. Виходячи з цього, вони зараз розглядають та вже прийняли для себе рішення, щоб з 5 січня розпочати чергову хвилю мобілізації», – розповів Буданов.

За словами очільника української розвідки, росіяни мають дуже великі проблеми з комплектуванням вже існуючих підрозділів через те, що ті вже беруть участь в бойових діях й мають величезні втрати. Тому немає жодного значення, коли саме у РФ оголосять мобілізацію – росіянам доведеться це зробити.

Читати ще: Кожен четвертий мобілізований росіянин намагається втекти з фронту: у ГУР розповіли подробиці

«Враховуючи той факт, що мобілізація, яку вони начебто закінчили, нікуди не поділася. Вона продовжується, і станом на зараз мобілізують повним ходом людей на війну», – розповів Буданов.

Нагадаємо, російським медіа заборонили поширювати будь-які заяви про мобілізацію, навіть якщо вони виходять із Держдуми або Ради Федерації.

Як ми писали, згідно з інформацією Генштабу, Росія нарощує обсяги перекидання з далекосхідних регіонів мобілізованих чоловіків, озброєння і військову техніку, пально-мастильні матеріали й боєприпаси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Грудня 2022 21:14
а у нас, якщо не відправлять 'воїнів',які роками сидять в штабах і воєнкоматах на фронт ( колись же вони мають відпрацювати,те що сиділи так довго на шиї в народу), то вони вчергове мобілізують тих, кому сумління чи фінанси не дозволяють давати хабарі або купу алкашів, бо так найпростіше виконати план.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus