USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали міжнародні компанії, які продовжують працювати в Росії. Перелік

14 Березня 2022 17:43
Станом на ранок 14 березня 378 компаній продовжують працювати або обмежили роботу частково в Росії, яка розв’язала війну проти України.

Про це під час онлайн-брифінгу 14 березня сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає ТСН.

«Станом на сьогоднішній ранок 209 компаній повністю вийшли з російського ринку та припинили взаємодію з російськими партнерами. При цьому 378 продовжують працювати або обмежили роботу частково», – зазначив очільник МЗС та назвав, які саме компанії не пішли з ринку РФ.

Серед великих компаній, які досі не пішли з Росії: Leroy Merlin, Metro, Auchan, Spar, Pirelli, Bridgestone Tyre, Accor, Intercontinental Hotel, Otis Worldwide, Honeywell, Mohawk Industries, Arconic, Oriflame, Kimberly-Clark, Koti Retail, Ecco, Salvatore Ferragamo, Philip Morris, PapaJohn`s, Kellogg`s, Beyer, Citigroup, Societe Generale, UniCredit, Intesa Sanpaolo.

Читати ще: На підтримку української армії і гуманітарну допомогу зібрали понад 11,8 млрд грн, – НБУ

Кулеба закликав міжнародний бізнес не зупинятися та йти з Росії і з моральних, і з прагматичних міркувань, оскільки робота в РФ – це удар по репутації.

«Ніхто не хоче асоціюватися з воєнними злочинами. По-друге, російська економіка стрімко наближається до краху. Економічна політика уряду Росії стає дедалі більше непрогнозованою. Компанії намагаються втекти зараз, аби не виймати капітали з-під руїн російської економіки пізніше, і це потрібно робити просто зараз... Я ще раз закликаю їх залишити російський ринок якнайшвидше, а решту урядів та споживачів бойкотувати ці компанії, доки вони не припинять роботу в Росії», – наголосив міністр закордрнних справ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus