USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Росії заявили, що воюють проти України лазерною зброєю «Задіра»

19 Травня 2022 09:30
Віцепрем’єр-міністр Росії Юрій Борисов заявив, що держава використовує в Україні комплекси лазерної зброї «Задіра», здатні вражати цілі на відстані у 5 км.

Про це повідомляє ТСН.

При цьому Борисов не уточнив, на яких саме ділянках війни окупанти використовують таку зброю, та не поділився її успіхами.

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

«Вони вже починають надходити до військ. Так, перші зразки вже використовуються (у війні проти України – ред.)», – сказав російський віцепрем’єр.

Читати ще: Армія РФ почала використовувати новітні дрони-камікадзе «Куб»

Він зазначив, що йдеться про лазерну зброю, яка нібито здатна «фізично вражати цілі, заощаджуючи дорогі ракети».

Нагадаємо, тим часом російська армія почала переходити до оборони по всій ділянці від Херсона до Харкова, розповів 17 травня радник голови Офісу президента України Олексій Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus