USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ростовській області горить нафтопереробний завод: працював безпілотник. Відео

22 Червня 2022 11:25
У Ростовській області РФ горить Новошахтинський нафтопереробний завод.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передає УНІАН.

За попередніми даними, пожежа почалася близько дев’ятої ранку на установці з переробки нафти. Площа займання становить 50 квадратних метрів. Постраждалих нема.

Згодом канал опублікував відео, на якому видно, що НПЗ атакував безпілотник. На кадрах видно, як БПЛА наближається до заводу, а потім скидає на нього вибухівку. Стався вибух та займання.

Голоси за кадром обговорюють, що безпілотник «прилетів з України». Інші чоловіки перегукуються у паніці.

Нагадаємо, останнім часом масштабні пожежі в Росії стаються все частіше. Зокрема там горіли нафтобази, інститут Міноборони, склади боєприпасів, були лісові пожежі.

Місцеві ЗМІ з посиланням на джерела в силових структурах повідомляють, що безпілотник влучив у перший котел заводу.
Довідка

Новошахтинський завод нафтопродуктів проєктною потужністю переробки до 7,5 млн тонн нафти на рік було введено в експлуатацію у 2009 році. 27 лютого 2014 року росіяни почали відкриту фазу анексії українського Криму. За даними «Схем», того ж дня дружини депутатів від ОПЗЖ Віктора Медведчука та Тараса Козака отримали свої частки у Новошахтинському заводі нафтопродуктів приблизно за $40 000.

У квітні минулого року російський «Інтерфакс» повідомив, що новим власником Новошахтинського НПЗ став великий будівельний підрядник ПЕТОН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus