USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Рожищі серед вулиці вандали зрізали рідкісну липу

12 Лютого 2018 23:07
У Рожищі невідомі, не маючи жодних дозвільних документів, зрізали багаторічну, рідкісну липу.

Осінньо-зимовий період змушує частину громадян задумуватися над тим, чим опалювати власні домівки, пише Район.Рожище.

Громадяни вирішують цю проблему по-різному: частина населення купує дрова законним шляхом, попри високу вартість, інша категорія - обирає свій шлях забезпечення дровами. Саме таких, оригінальних на вигадки та не чесних на руку громадян, занесло в Рожище.

«3 лютого близько 15 години невідомі особи на вулиці Гагаріна, поблизу магазину «Бублик», зрізали липу. Про цей прикрий випадок повідомили Рожищенській міській раді. Зауважимо, що жодних дозвільних документів у міськраді не брали», - пояснили у місцевому відділенні поліції.

Правоохоронцям вдалося встановити, що до крадіжки дерева причетні особи, які пересувалися на автомобілі Fiat Doblo зеленого кольору з причепом, на який й погрузили зрізані колоди від дерева.

Нині поліція намагається встановити причетних до крадіжки осіб.



Нагадаємо, у Ковелі вандал розтрощив ліхтар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus