USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Рудниках встановили новий дитячий майданчик

29 Серпня 2018 19:57
Гарний літній подарунок отримали найменші мешканці села Рудники і їх батьки – тут урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик. Біля місцевої школи облаштували територію, встановили гойдалки, каруселі, гірки, а ще – лавочки для тих, хто приходитиме сюди з малюками, йдеться на сайті нардепа Ірини Констанкевич.

Реалізація проекту стала можливою за сприяння народного депутата Ірини Констанкевич, адже з коштів соцеконому залучених нардепом виділили 80 тисяч гривень.

«Крок за кроком, нашими спільними зусиллями, активною позицією небайдужих представників громади, нам вдалося зреалізувати цей проект. Сьогодні дивлячись на ці усміхнені дитячі обличчя, я все більше переконуюсь, що наша праця була недаремною» - наголосила Ірина Констанкевич.

Під час заходу було море галасу та сміху. Діти охоче брали участь в різноманітних конкурсах, показуючи свою спритність та кмітливість. Розважали місцеву дітвору аніматори, які організували для дітлахів чимало забав. За перемоги в конкурсах усі отримували у винагороду багато морозива, яке куштували із задоволенням. Радість в очах дітей – те, заради чого варто жити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Так Так Показати IP 29 Серпня 2018 20:49
Придумали під кінець літа поставити гойдалки - це влітку треба таке робити а не на зиму... Які годйдалки, діти на картоплі збирати... Ви ще дорогу зробіть на Рудники, а то скоро там не буде кому на ті гойдалки ходити і влітку...
Руднюк Показати IP 2 Вересня 2018 17:31
Вітаю!!! Чому б на території садочку ні. Доцільніше на цьому місті поставити вуличний спортивний майданчик із тринажерами. Або облаштувати вже існуючий стадіон за будинком культури. А тут центральна вулиця села, можна було б облаштувати непогану зону для відпочинку із фонтаном для закоханх... І багато чого іншого. А ще дорога в центрі - Жаххх..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus