USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У селах біля Луцька демонтують блокпости

10 Квітня 2024 10:51
Недіючі блокпости в селах Богушівка, Жабка, Зміїнець, Озденіж та Сапогове Луцької громади вирішили демонтувати.

Про це стало відомо 10 квітня на засіданні виконкому Луцької міської ради.

Нагадаємо, на початку масштабної війни на території Луцької громади вздовж основних магістральних вулиць і доріг, на в’їздах і виїздах у населені пункти були облаштовані блокпости. Для їх облаштування були використані мішки з піском, бетонні блоки, старі автомобільні шини, маскувальні сітки тощо. Однак нині ці блокпости уже тривалий час не використовуються, а тому мають занедбаний вигляд.

Читати ще: У Луцьку – конкурс на облаштування тенісного корту біля парку

Із метою дотримання законодавства у сфері благоустрою та приведення до належного санітарного стану вулиць і доріг населених пунктів існує необхідність здійснити демонтаж таких блокпостів та прибрати узбіччя доріг від мішків з піском, бетонних блоків, старих автомобільних шин тощо. Реалізація цього рішення забезпечить належний естетичний вигляд вулиць і доріг громади.

Демонтаж мають здійснити працівники департаменту муніципальної варти міської ради. Вони повинні забезпечити прибирання території від автомобільних шин, бетонних блоків, мішків із піском та інших конструкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ухилянт Показати IP 10 Квітня 2024 13:16
І кордон відкрийте
Волинянин Показати IP 10 Квітня 2024 16:02
А нахєра з Володимира(напрямок з Польщі),в Г.Полонці(напрямок зі Львова),в Гаразджі(напрямок з Рівного) там пости стоять? Щоб гавнюки-поліцейські понти колотили і значимість показували? Який долбойоб-ушльопок прийняв таке рішення?!
Підпільник Кіндрат до Волинянин Показати IP 10 Квітня 2024 20:55
Нє , ну а шо,- хлопци при ділі, получка капає нехіла, від фронту броня, добу відстояв з "грозним" поглядом і металом в очах і вдома,- все як полагаєцця !))
Анонім Показати IP 10 Квітня 2024 20:54
А гірка полонка мало ще пригод.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus