USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селах на трасі Луцьк-Рівне просять встановити світлофори

16 Травня 2019 12:51
Для того, щоб вирішити питання безпеки дорожнього руху та життя волинян, світлофорні об’єкти просять встановити у селах Гаразджа і Дерно.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Волинської облради 16 травня.

Із запитом до голови ОДА та начальника служби автодоріг в області звернувся депутат Ігор Лех.

Він повідомив, що до нього звернулися жителі сіл Дерно Ківерцівського району та Гаразджа Луцького району. Жителі сіл просять посприяти у встановленні світлофорних об’єктів у населених пунктах. Через ці села проходить траса Луцьк-Рівне, це щодня зумовлює значний потік автотранспорту, щороку через низьку культуру водіння і перевищення швидкості трапляються десятки ДТП, більшість з яких – з потерпілими і летальними випадками. Як наголосив обранець громади, це зумовлено також відсутністю світлофорів на перехрестях, пішохідних переходах, проблемних ділянках доріг. Для забезпечення безпеки життя громадян та дорожнього руху депутат закликав вирішити питання встановлення світлофорних об’єктів у вказаних населених пунктах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ангст Показати IP 16 Травня 2019 13:43
Можна просто навішати камер і присилати "листи щастя" власникам автомобілей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus