USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У селі на Волині до кінця року облаштують дитячий майданчик

3 Грудня 2021 15:29
Дитячий майданчик збудують у селі Секунь Ковельського району (територія колишнього Старовижівського району). Його облаштують на вулиці Вишневій, 17в.

Тендер на роботи оголосила Дубівська сільська рада. Пропозиції учасників прийматимуть до 4 грудня, після чого розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт становить 142 460 гривень.

Згідно з технічними вимогами, що містяться в тендерній документації, ідеться про такі роботи, як-от планування площ, копання ям для встановлення стояків і стовпів, улаштування бетонної основи, монтаж інвентаря дитячого майданчика, зокрема ігрового комплексу, майданчиків «Автобус», «Паровоз», балансира, трьох лавок, пісочниці та гойдалки.

Роботи з облаштування дитячого майданчика в селі Секунь мають закінчити до 30 грудня 2021 року. Гарантійний термін на об’єкт становитиме не менше ніж п’ять років.

Як ми писали раніше, на території Луцької громади облаштували кілька спортивних майданчиків зі штучним покриттям. Також в обласному центрі планують спорудити спортивний майданчик для людей з інвалідністю.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus