USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У селі на Волині горів дерев’яний житловий будинок

14 Січня 2021 10:30
13 січня працівники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували 4 пожежі, що трапилися у селі Любитів Ковельського району, у селі Сереховичі Старовижівського району, у селі Небіжка Ківерцівського району та у місті Ковелі.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

Зокрема, у Ківерцівському районі рятувальники запобігли вибуху газового балону та ліквідували пожежу в гаражі. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби 101 13 січня об 11:13.

На місці події працювали чергові відділення вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька та 6-ї ДПРЧ м. Ківерці.

На гасіння вогню, що сягнув даху будівлі, було подано 2 спеціальних водяних стволи. У гаражі, охопленому вогнем, бійці ДСНС виявили газовий балон, охолодили його водяними струменями та винесли назовні, чим запобігли вибуху.

Пожежу локалізували об 11:42, о 12:23 – ліквідували.

Імовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей опалення.

Крім того, 13 січня рятувальники 16-ої та 19-ої Державних пожежно-рятувальних частини та працівники місцевої пожежної команди села Сереховичі ліквідували пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Сереховичі Старовижівського району, що, імовірно, трапилася через коротке замикання електромережі.

Минулої доби рятувальники ліквідували також пожежу в цегляній господарській будівлі у місті Ковелі, а в селі Любитів Ковельського району приборкали пожежу, що охопила дерев’яну господарську будівлю, де зберігалися дрова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus