USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У селі на Волині влаштували благодійний ярмарок задля підтримки ЗСУ, зібрали 40 тисяч

11 Серпня 2022 12:06
У селі Мирків Луцького району днями відбувся благодійний ярмарок, який об’єднав і дорослих, і малих.

Під час ярмарку присутні мали можливість посмакували смаженою картоплею на відкритому вогні та шашликами, піцою, чебуреками, борщем та кулішем. Вражало розмаїття смачної домашньої випічки, виготовленої за рецептами мирківських господинь.

Дарина Остапчук разом із мамою Ольгою для ярмарку приготували різноманітні солодощі та прохолодні напої. Дівчинка розповідає, що її тато нині захищає кордони нашої держави. Тому робили усе з великою вірою у перемогу та в усіх захисників нашої країни.
Загалом у ЗСУ зараз служить вісім жителів села Мирків, розповів староста громади Віктор Коритко.

У день ярмарку на місцевому стадіоні відбувся футбольний поєдинок чемпіонату Горохівщини між командами «Сокіл» (Мирків) та «Агропродукт-Міщани» (Горохів). На захід завітало чимало жителів із сусідніх сіл.
Долучилися до благодійного ярмарку і переселенці зі східних областей України, яких на період воєнних дій прихистили жителі Миркова.
Для благодійного ярмарку дівчатка власноруч виготовили різні сувеніри та браслети із національною символікою. Дітям малювали аквагрим, були організовані фотозони, розповсюждували безпрограшні лотареї.

Зібрані кошти витратять на допомогу українській армії, розповідає одна із організаторок заходу Марія Березовська. Каже, що односельчани постійно збирають гроші та продукти, виготовляють м’ясну консервовану продукцію, ремонтують авто і передають для потреб української армії.
Цього разу на благодійному ярмарку зібрали майже 40 тисяч гривень, констатує співорганізаторка заходу Катерина Бачинська. Цю суму пообіцяв подвоїти керівник СФГ «Зоря» Степан Сайкевич.

Благодійний ярмарок «Віримо в ЗСУ» об‘єднав усіх у бажанні допомогти нашим захисникам та вкотре наповнив серця любов‘ю і вірою в перемогу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus