USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У селі під Луцьком збудують дитячий садок

6 Лютого 2019 08:00
Будівництво дошкільного навчального закладу в селі Дачне Ківерцівського району коштуватиме 30,198 мільйона гривень.

Тендер на будівництво дитсадка через систему публічних закупівель Prozorro 4 лютого оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Пропозиції прийматимуть до 20 лютого. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 21 лютого.

Садочок у Дачному планують звести на вулиці Молодіжній.

Мова йде як про спорудження приміщення для дитячого садка, проведення всіх комунікацій, так і про будівництво наземної насосної станції, розвідувально-експлуатаційної свердловини, облаштування зовнішнього освітлення та благоустрій території, зокрема її огородження та озеленення.

Усі роботи хочуть завершити до кінця 2020 року. Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років із моменту здачі об'єкта в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus