USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У селі за 50 км від Луцька на аукціоні продали ветлікарню

24 Січня 2023 21:20
Будинок ветлікарні та розташований поряд хлів у селі Звиняче Луцького району продали з молотка. За нерухомість виручили понад 45 тисяч гривень.

Торги на сайті prozorro.sale свого часу оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Це був аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій.

Стартова ціна лоту становила 30 тисяч гривень.

Лот – група інвентарних об’єктів у складі будинку ветлікарні загальною площею 68,4 кв. м і цегляний хлів площею 46,8 кв. м на вулиці Шевченка, 2 у Звинячому Луцького району. Нерухомість побудована в 1968-1969 роках. Будинок ветеринарної лікарні забезпечений енергопостачанням і пічним опаленням. Як вказано, приміщення перебуває в задовільному стані.
Переможцем торгів стало ТзОВ «Темпо ЛТД» із ціновою пропозицією в 45 300 гривень. Договір купівлі-продажу вже укладено.

Нагадаємо, приміщення пункту ветеринарної медицини в селі Кремеш Володимирського району продали з аукціону. За нього виручили 43 тисячі гривень. Також на торгах продали приміщення Біличівської дільничної лікарні ветеринарної медицини Любомльської райветлікарні. Його купили за 786 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus