USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У селищі на Волині горіла літня кухня і господарська споруда

4 Серпня 2020 11:07
У селищі Ветли Любешівського району загорілась дерев’яна літня кухня і господарська споруда.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Повідомлення про пожежу надійшло у понеділок, 3 серпня, о 13:05. На гасіння вирушили рятівники 23 Державної пожежно-рятувальної частини смт Ветли Управління ДСНС у Волинській області. До ліквідації пожежі залучена одна одиниця пожежно-рятувальної техніки. Пожежу локалізовано о 13:33, а о 14:01– ліквідовано. Травмованих та загиблих немає.

Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі.

Також до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди на вул. Травневій, що в

селі Зелена Ковельського району. За викликом прибули рятувальники 4 Державної пожежно-рятувальної частини та 19 ДПРЧ Управління ДСНС у Волинській області. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання. Пожежу локалізовано о 14:33, а ліквідовано 14:58. Травмованих та загиблих немає. Ймовірна причина: необережне поводження з вогнем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus