USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Шацьку чоловік вирішив пограбувати будинок, поки господар спав

13 Квітня 2021 23:35
У Шацьку правоохоронці затримали зухвалого грабіжника, який проник у приватний будинок.

Про це повідомляє поліція Волині.

Сьогодні, близько четвертої години ранку, 27-річного жителя селища Шацьк у будинку розбудили чиїсь кроки. Коли господар проснувся, він побачив невідомого йому чоловіка, який після несподіваної зустрічі втік.

Шаччанин виявив, що зловмисник викрав гаманець з грошима та банківськими картками. Потерпілий звернувся за допомогою до поліції.

Співробітники кримінальної поліції Любомля у співпраці із працівниками сектору реагування патрульної поліції, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, оперативно затримали 33-річного жителя Володимира-Волинського.
У нього вилучили викрадені гроші. До слова, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та затримання останнього у порядку статті 208 КПК України.

Після оголошення волинянину про підозру у вчиненні грабежу, йому оберуть запобіжний захід. Тривають першопочаткові слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus