USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Шацьку орден загиблого воїна вручили його братові

1 Грудня 2023 07:40
Воїна з Шацька Сергія Гінчука, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів, нагородили посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили в Шацькій селищній раді.

Нагороду братові Героя вручили начальник Четвертого вiддiлу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Олександр Левицький та Шацький селищний голова Сергій Карпук.

Сергій Гінчук проходив службу за контрактом у військовій частині А 4267. Загинув 8 березня 2023 року, отримавши смертельні поранення під час ворожого мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus