USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Шацьку прокладатимуть каналізацію за понад 4 млн

16 Серпня 2019 08:00
На будівництво каналізаційної мережі на вулиці Шковороди в селищі Шацьк планують витратити до 4,878 мільйона гривень.

Виконавця робіт визначать через відкриті торги. Замовником виступає Шацька селищна рада. Тендерні пропозиції приймають до 29 серпня, розпочнуть аукціон 30 серпня. Строк виконання робіт – до кінця року.

Відомість обсягів робіт передбачає розробку ґрунту в траншеях, влаштування щебеневої основи під трубопроводи, укладання трубопроводів з двошарових гофрованих труб «КОРСИС» довжиною 6 м і діаметром 200 мм, промивання трубопроводів, укладання сталевих водопровiдних труб з гідравлічним випробуванням, дiаметр труб 150 мм та 325 мм, нанесення дуже посиленої антикорозiйної бiтумно-гумової iзоляцiї на сталевi трубопроводи, врiзування в iснуючi мережi зi сталевих труб сталевих штуцерiв (патрубків), влаштування круглих збiрних залiзобетонних каналiзацiйних колодязiв дiаметром 1 м у сухих грунтах тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus