USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У школах встановлять сигнали тривоги та проведуть тренування з евакуації

23 Червня 2022 07:32
З нового навчального року в українських школах з’явиться охорона та спеціальне обладнання для оповіщення сигналу тривоги.

Про це повідомив міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.

За його словами, підготовку до нового навчального року обговорювали на нараді з МВС, Мінрегіону та інших установ.

«Для учасників освітнього процесу буде створено паспорт безпеки, у закладах обов’язково буде охорона, спеціальне обладнання для оповіщення сигналу тривоги, а для дітей проводитимуться виховні та тренувальні години», – написав у мережі Шкарлет.

Він зазначив, що Міносвіти рекомендує з 1 вересня розпочати у школах заняття очно у регіонах, де не відбуваються воєнні дії.

Раніше Шкарлет повідомив, що 25% шкіл мають обладнані укриття, які дозволять учням відвідувати навчання.

Раніше повідомляли, що Верховна Рада України підтримала законопроєкт про будівництво мережі укриттів для захисту цивільного населення. Він передбачає термінове розгортання на території нашої держави надійних бомбосховищ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus