USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У школі Володимира-Волинського відкрили оновлений басейн

2 Січня 2018 10:48
Напередодні Нового року у Володимирі-Волинському, а саме у ЗОШ №5 ім.А.Кореневського, відкрили плавальний басейн, йдеться на сайті міської ради.

Участь в урочистостях з такої нагоди взяли міський голова Петро Саганюк, народний депутат Ігор Гузь, завітали педагоги та батьки учнів школи.

У оновленому басейні повністю замінили систему опалення та вентиляції, встановили обладнання з фільтрації та очищення води, завершили також облицювальні роботи як на самій чаші басейну, так і в санвузлах, душових кімнатах, роздягальні, всюди провели нову електромережу та встановили освітлення. На перетворення старого басейну, у якому навіть не було системи фільтрування, у сучасну спортивно-оздоровчу споруду було витрачено більше 600 тисяч гривень з міського бюджету та залучено понад мільйон гривень з державної казни за сприяння народного депутата від 19 округу Ігоря Гузя.

І хоч роботи почались лише в жовтні, але виконання їх чітко за планом, без жодних відхилень, дозволило вчасно завершити ремонт. Оновлення проведено як належить, усе обладнання працює без збоїв, техніки безпеки дотримано, а отже, такий гарний та повністю облаштований басейн має всі шанси стати улюбленим місцем для уроків фізичної культури учнів 5 одинадцятирічки.

Зі слів міського голови Петра Саганюка, за остання два роки на розбудову ЗОШ №5 з міського бюджету використано більше 4 мільйонів гривень. За ці кошти проведено низку ремонтів, зокрема, сцени та актового залу, спортзалу. Ось тепер відновлено басейн.

Тим часом, як зазначила директор школи Ірина Костюк, до неї не перестають надходити запитання від мешканців мікрорайону, де розташована ЗОШ №5, адже люди хочуть використати такий шанс та поліпшити здоров’я, займаючись плаванням у шкільному басейні. Втім, це питання наразі лише розглядають, а от для учнів школи №5 басейн працюватиме щодня. А якщо взяти до уваги той факт, що у навчальному закладі також діє чудовий фітнес-центр, спортзал та спортмайданчик, то школа, окрім навчання, якісно забезпечує також фізичний розвиток дітей, загартування організму, вчасну профілактику задля збереження здоров’я підростаючого покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus