USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.85 10.00

У Швейцарії вже другий банк допомагає росіянам обходити санкції

31 Березня 2022 17:49
Вже другий швейцарський банк, CIM Banque, дозволяє громадянам Російської Федерації оформлювати картки Visa/Mastercard попри їхній вихід з Росії.

Про це повідомляють «Схеми» (Радіо Свобода).

Банк пропонує росіянам можливість відкрити мультивалютний рахунок та оформлювати віртуальні та пластикові картки міжнародних платіжних систем Visa/Mastercard. У березні вони повідомили про припинення роботи в Росії.

Менеджерка банку CIM Banque Катерина письмово підтвердила це журналістам, які звернулися до установи під виглядом клієнтів. Вона також повідомила, що картку Visa/Mastercard можна оформити не лише віртуальну, але фізичну – і «її можна буде поповнювати через інтернет-банкінг або через оператора».

У банку розповіли, що для цього потрібна копія закордонного паспорта, довідка з місця проживання та податковий номер. Після цього треба перерахувати перший депозит у сумі 5 тисяч доларів, євро чи швейцарських франків, далі буде «проведена відеоконференція». Розгляд документів, повідомили у CIM Banque, триває від 3 до 5 днів.

CIM Banque – це приватний швейцарський банк, заснований Франческо Синьйоріо (Francesco Signorio) у 1990 році зі штаб-квартирою у Женеві. У швейцарському реєстрі Francesco Signorio зазначений, як директор банку, а серед менеджменту є російські прізвища. Банк має свою сторінку також і російською мовою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 31 Березня 2022 18:52
за гроші людина стає скотиною
герберт Показати IP 31 Березня 2022 19:49
не нажеруться потвори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus