USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У сільраді біля Луцька – обшуки через підроблені документи. Відео

20 Жовтня 2018 14:39
У Прилуцькій сільській раді відбулися обшуки. Шукали фальшиві документи, які нібито видавали працівники установи двом своїм депутатам для ведення бізнесу. Розпочато навіть кримінальне провадження. Проте основний фігурант цього провадження екс-депутат Прилуцької сільради Руслан Кундельський, зараз кажуть перебуває у столиці на лікуванні.

Правоохоронці взялися за працівницю, яка відповідає за звернення громадян, Тетяну Золоту. Проте діловод наважилася захищатися публічно, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нещодавно у Прилуцькій сільраді відбулися обшуки. Обшукували її кабінет Тетяни Золотої в той час, коли вона була на лікарняному. З цього і почалися не зовсім приємні пригоди. Пані Тетяну запросили на розмову слідчі. А керівництво установи попросило дівчину написати заяву на звільнення за згодою сторін.

"Мене викликають до себе голова з секретарем і кажуть, що знайшли якісь "липові" довідки, якась перевірка була з СБУ, прокуратури. Мені не показали ні ухвалу, ні рішення суду. На якій підставі обшукували мій стіл робочий",- каже працівниця сільради. "Липові" довідки видавалися, про які я взагалі не знаю… вони хочуть повісити на мене ці довідки.Це довідка про те, що людина не зареєстрована, але проживає на території селищної ради за даною адресою", - розповіла пані Тетяна.

Як зазначила Тетяна Золота, справа стосується бізнесу колишнього депутата Прилуцької сільської ради Руслана Кундельського. Вже з власних джерел журналістам Аверсу стало відомо, що правоохоронці сьогодні розслідують провадження щодо незаконного розмитнення автомобілів. Тетяна Золота говорить, що Руслан Кудельський дійсно брав довідки у сільській раді про тимчасову реєстрацію у своєму будинку осіб, які проживають в іншому місті.

За короткий час таким чином чоловік зареєстрував у своїй хаті близько 70-ти таких осіб. Довідки на цих людей були видані відповідно до заяви власника помешкання, тобто Руслана Кундельського. І вони легальні, щоправда серед документації знайшлися такі ж довідки – але підробні. Фальшивки Тетяні Золотій пред’явили правоохоронці, коли особисто приїхали запросити дівчину на допит. До слова, без відповідного ордера.
Працівниця Прилуцької сільської ради стверджує, фальшивих документів вона не видавала, тим паче, вона звичайний діловод – її робота носити папери на підписи, а підписує їх керівник – у даному випадку голова Прилуцької чсільської ради Валентин Арчібасов.

Під час розмови Тетяна Золота обмовляється - подібні довідки у них звичайна практика. І стверджує - їх видавали ще одному депутату чинного скликання Володимиру Бляшуку.

Голова Прилуцької сільської ради відмовився коментувати видачу довідок журналістам, прикриваючись таємницею слідства.

Тетяна Золота стверджує – її усунули від обов’язків заднім числом, навіть просили розрахуватися. Між тим надає цікаві записи про те, як у Прилуцькій сільській раді ведеться документація.
Журналісти Аверсу завітали до будинку головного фігуранта справи Руслана Кундельського. Живе чоловік як справжній депутат, щоправда не як депутат сільської ради.

На подвір’ї басейн, бруківка, прибудова схожа на баню. Якщо вірити довідкам про тимчасову реєстрацію осіб, тут проживає 70 людей. Може то готель? Будинок чинного депутата Прилуцької сільради Володимира Бляшука теж виглядає заможно. Володимир Бляшук також брав довідки про тимчасову реєстрацію.

Вже відомо, що довідки про прописку подавали на митницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 20 Жовтня 2018 16:34
На протязі 2014-2018 років провели обшуків втричі більше, ніж більшовики за 1917-1937 роки. А де судові вироки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus