USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У сільській школі на Волині добудують туалети за 1,1 млн

13 Вересня 2019 21:13
До кінця року в сільській школі Любешівського району Волинської області планують добудувати санітарні кімнати.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосив відділ освіти, молоді та спорту Любешівської районної державної адміністрації. Тендерні пропозиції приймали до 12 вересня.

Очікувана вартість робіт, яку зазначив замовник, – 1,107945 мільйона гривень.

Свої пропозиції подали ФОП Токарчук Віктор Сергійович та ФОП Смаль Валерій Созонович. Урешті найдешевшу вартість робіт запропонував ФОП Токарчук Віктор Сергійович – 958 тисяч гривень.

Санітарні кімнати мають намір облаштувати в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, що в селі Щитинь на вулиці Шкільній, 28.

Добудова санітарних кімнат у навчальному закладі включатиме розробку ґрунту, засипку траншей, улаштування стрічкових фундаментів, виготовлення арматурних каркасів, гідроізоляцію стін, теплоізоляцію виробами з пінополістиролу, мурування стін, укладання перемичок, монтаж каркасу, укладання плит, улаштування перекриттів, монтаж прогонів, балок, улаштування пароізоляції, навішування водостічних труб, улаштування парапету, встановлення дверей і вікон, ущільнення ґрунту, шпаклювання стін, поліпшене фарбування й облицювання стін, встановлення поручнів у санвузлах, улаштування вимощення, облаштування ґанків, герметизацію випусків каналізації, монтаж обладнання тощо.

Усі роботи мають виконати в період із 20 вересня до 31 грудня поточного року.

Нагадаємо, минулоріч Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що 95 сільських шкіл на Волині не мають внутрішніх вбиралень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Вересня 2019 22:33
Аж мороз по шкірі іде, коли читаєш оте бездумно списане з кошторису. Попросіть якогось проектувальника, щоб описав вам коротше і доступніше. Якось типу "проектом передбачено добудову приміщень з влаштуванням санвузлів, у тому числі для маломобільних груп населення, внутрішнє та зовнішнє опорядження, утеплення огороджувальних конструкцій, влаштування мереж водопостачання, каналізації та електроосвітлення...."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus