USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У складі президії Волиньради відбудуться зміни

23 Травня 2018 13:42
Чотирьох депутатів облради виведуть зі складу президії.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 23 травня.

Як повідомив голова комісії Анатолій Вітів, зміни до складу президії облради пропонують внести, зважаючи на зміни голів кількох постійних комісій. Так, пропонують вивести зі складу президії Романа Микитюка, Андрія Турака, Святослава Кравчука та Михайла Імберовського. Водночас до складу президії введуть депутатів Ірину Вахович (голову постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики), Валерія Курстака (голову постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій)та Бориса Бабійчука як уповноваженого представника депутатської фракції Волинської обласної організації Політичної партії «Самопоміч».

Члени комісії рекомендували підтримати відповідний проект рішення.

Також озвучили заяву екс-голови постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій Романа Микитюка, який просить перейти з цієї комісії до комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Цей проект рішення також рекомендували підтримати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus