USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Слузі народу» визнали, що їм бракує голосів у Верховній Раді

28 Вересня 2020 22:34
Сформована у фракції «Слуга народу» форма управління не працює і президентській політсилі потрібне перезавантаження для подальшого результативного голосування щодо важливих законопроєктів у Верховній Раді.

Про це після засідання фракції журналістам заявив депутат Олександр Качура, передає «Інтерфакс-Україна».

«Я вважаю, що потрібно боротися не з наслідками цих проблем (розбіжностями й конфліктами між депутатами і обласними штабами в партії, – ред.), а з причинами. Тому що потрібно ходити не в депутатську групу «Довіра» по підтримку та голоси, а потрібно ходити до своїх депутатів і в них отримувати довіру», – заявив депутат.

За його словами, управлінська форма, яка є на сьогодні в фракції СН, вже не працює.

«Якщо так далі піде – це значить, що у нас фракція просто не голосуватиме за необхідні рішення і не ухвалюватиме необхідні законопроєкти. Нам потрібні заступники голови фракції, які користуються повагою депутатів, якими вони управляють, потрібна налагоджена комунікація, позиція кожного народного депутата з того чи іншого законопроєкту, і тільки тоді ми можемо виходити на злагоджену позицію, і ви знову будете бачити на табло 226, 230, 240 і навіть 250 голосів від однієї депутатської фракції «Слуга народу», – заявив Качура.

Нагадаємо, напередодні народний депутат «Слуги народу», броварчанин Микола Галушко оголосив про вихід з партії. Як заявив він у відеозверненні, адресованому президенту Володимиру Зеленському, всі місця в списку «Слуги народу» в його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами і старими елітами залишилися тільки порожніми словами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 29 Вересня 2020 09:28
Куплять! хай не жлобляться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus