USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Верховній Раді формують групу депутатів-шпигунів

9 Червня 2014 09:37
Цього тижня багато уваги, інтриг та обговорень викликала можлива депутатська група з перебіжчиків-регіоналів, яку намагаються зібрати у Верховній Раді для шпигунства на користь Кремля та лобіювання інтересів Росії, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Повернення до парламентсько-президентської моделі держави роблять Верховну Раду ключовим елементом впливу на рішення офіційного Києва. Та останні події в Україні позбавили Партію регіонів довіри Кремля, і московські пани вирішили створити у стінах парламенту новий "бойовий загін".

Втім дійові особи ті ж самі - колишні учасники більшості Віктора Януковича. Їх вихід із фракції регіоналів ніяк не пов'язаний з раптовою появою докорів сумління. Основна мотивація - це гроші.

Згідно з даними видання, щомісячну нелегальну зарплатню встановили на рівні $ 200-250 тис., а разова плата за вхід складає від $ 300 тис. до $ 1 млн. "Це справді так. Справа в тім, що останнім часом 21 депутат вийшов із фракції Партії регіонів. І вони утворюють між собою групу. Які у них плани, я не знаю, але те, що ви сказали, що пропонуються там дуже великі гроші, я це чув", - підтвердив нардеп із фракції ПР Олександр Волков.

Касирами, що виплачують ці неймовірні суми, за досить переконливими даними, є члени уряду Януковича та Азарова – Сергій Арбузов та Олександр Клименко. Доларовим джерелом прокремлівської групи називають Сергія Курченка, який фактично є фінансовим розпорядником сім'ї Януковича. "Це - правда. Це дуже соромітна і гірка правда. Дійсно, за покупку, за дуже великі гроші формується група, орієнтована на Кремль. Фінансовим менеджером є Курченко", - підтвердила нардеп Інна Богословська. При цьому вона відмовилася називати прізвища зрадників: "Я думаю, що якщо ці люди негайно не повиходять із цих угод, то потрібно буде реально порушувати кримінальні справи".

"Центром цих людей є одіозний регіонал Віталій Грушевський. Крім Віталія Грушевського до складу цієї групи входять такі відомі депутати, як Олена Бондаренко, наприклад, Володимир Олійник, Владислав Лук'янов і інші. Мета цієї групи до кінця не зрозуміла, але, очевидно, що вона має, по-перше, відстоювати інтереси Російської Федерації, зокрема, зривати будь-які законопроекти, які стосуються посилення антитерористичної операції. І, крім того, сім'я плекає надію, що ця "русская группа" якимось міфічним чином підготує їхню реабілітацію та повернення в Україну", - зауважив політконсультант Тарас Березовець. Зазначимо, що колишні і навіть нинішні члени фракції Партії регіонів у парламенті, щонайменше, не спростовують ці підозри.

"Те, що зараз на слуху – з точки зору формування п'ятої, чергової колони Росії в парламенті – в разі, коли ці процеси будуть поглиблюватися, я буду перший, хто буде заявляти, що цей парламент необхідно розпустити. У разі поглиблення загроз формування п'ятої колони, яка буде працювати проти національних інтересів України у вищому законодавчому органі", - сказав у свою чергу нардеп із групи "Економічний розвиток" Анатолій Кінах.

Анексувавши Крим, Москва фактично втратила Україну – це між собою визнають і в Кремлі. Але Володимир Путін розробляє підступний "план Б". "Треба залишитися в Україні, і це можна зробити, безумовно, тільки через політику – їм потрібен політичний інструмент для того, щоб так чи інакше свої інтереси відстоювати – це перше. Друге – мати інформацію зсередини, знати що відбувається, бути в курсі реальних подій, маючи своїх агентів впливу. І це якраз для нас є дуже небезпечно", - застеріг політконсультант Віталій Бала. Групу з двох десятків депутатів можуть використати, як плацдарм, щоб підтягнути інших сумнівних. І перемовини вже йдуть. Набрати 226 голосів шанс є. Аби уникнути катастрофи за будь-яких сценаріїв, Петро Порошенко в промові, на очах усього світу, підтвердив, що парламент буде достроково переобраний. Вимога Майдану перекреслить наміри Кремля.

"Я вважаю, що країна заслуговує на кращий парламент, на дострокові вибори. І якщо хтось думає, що цими конвульсіями, цими перекупівлями депутатів можна щось змінити – це велика наівність. Це повне нерозуміння того, чого чекає країна", - вважає депутат з фракції ВО "Батьківщина" Андрій Шевченко. Та навіть зірвавши нинішню шпигунську ініціативу у Верховній Раді, варто бути готовими до політичних спецоперацій і завтра, і післязавтра. Адже "план С" кремлівський господар уже пише.

Як повідомлялося раніше, Генпрокуратура зайнялася п'ятою колоною у Верховній Раді. У відомстві перевіряють діяльність п'яти депутатів, у тому числі регіонала Єфремова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ВОНО Показати IP 9 Червня 2014 09:52
коментар було видалено
Яяя до ВОНО Показати IP 9 Червня 2014 09:57
Ти як було -"воно",так і залишилось, і будеш далі.
ВОНО до Яяя Показати IP 9 Червня 2014 10:01
а по темі ? ну тут не до тебе , до тебе то коли на майдані треба стрибати
Інші Показати IP 9 Червня 2014 10:01
Інші -смітюх,ващук...
маха до Інші Показати IP 9 Червня 2014 10:46
вн хочуть пропустити наших відомих земляків !!! ганьба !!!
Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 10:31
Шпиономания - одна из форм шизофрении.
Українець до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 10:38
Нечисть донецкая
психіатр до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 11:40
Це тобі твій лікар сказав, чи сусід по палаті?
Волинь Показати IP 9 Червня 2014 12:48
Ще забули волинських шпигунів еремеева, івахіва,ващук, мартиняка, колишніх служак партії регіонів, а тепер великих пантріотів України. Чи ми забули їхні заслуги? Ворогам народу немає прощення !!!
КАЯ до Волинь Показати IP 9 Червня 2014 15:00
НУ ЦЕ Ж ВОЛИНЬ ПРОВЕЛА МАРТИНЮКА В ПАРЛАМЕНТ, ДУМАЙТЕ КОГО ОБИРАТИ НА ДОСТРОКОВИХ ВИБОРАХ
Лучанин Показати IP 10 Червня 2014 07:09
Парламент треба переобрати негайно. Виборчий закон повинен базуватися на відкритих партійних списках, а не на мажоритарній (продажній) чи закритій системах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus