USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Сомалі внаслідок нападу терористів на готель загинули 10 людей, 30 поранені

17 Серпня 2020 08:14
У столиці Сомалі Могадішо щонайменше десять людей загинули і понад 30 отримали поранення в результаті нападу терористів на готель Elite Hotel.

Про це повідомляє Корреспондент.

Відзначається, що спочатку біля готелю, популярного серед столичної еліти, вибухнула начинена вибухівкою машина, після чого група озброєних осіб увірвалася всередину будівлі і захопила заручників.

За даними місцевих ЗМІ, загарбники забарикадувалися на п’ятому поверсі готелю разом із заручниками, зав’язалася перестрілка між ними і спецназівцями.

У результаті були вбиті усі загарбники. Жертвою нападу, серед інших постояльців, став високопоставлений співробітник міністерства інформації Сомалі.

«Кількість постраждалих може зрости, оскільки поранені продовжують надходити», – інформував лікар однієї з лікарень Могадішо.

Влада африканської республіки звинувачує у трагедії ісламістське терористичне угрупування Аш-Шабаб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus