USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У соцмережах активізувались російські боти, які хочуть розсварити українців

21 Березня 2022 04:35
У соціальних мережах активізувались російські боти, метою яких є розсварити українців та дестабілізувати ситуацію в країні.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Просимо звернути увагу, що деякі публікації призводять до дестабілізації та недоречних чвар, що розколюють країну! З’явилася величезна кількість дезінформаційних публікацій та фейкових вкидів, що розганяються російськими мережами ботів. Всі вони мають одну мету – розсварити українців. Щоб здолати ворога ми повинні об’єднатись в інформаційній війні та працювати на благо перемоги України!

Читати ще: 90% інформації про ракетні обстріли розвідка РФ отримує з соцмереж, – СБУ

Просимо: перевіряйте інформацію, будьте пильні з аналізом публікацій та не поспішайте з висновками. Підтримуйте наших воїнів та Головнокомандувача», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus