USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У соцмережах і панікують, і жартують, – лучанка про ситуацію з коронавірусом в Австрії

26 Лютого 2020 19:16
В Австрії офіційно повідомили про два випадки короновірусу в Інсбруку (головне місто провінції Тіроль у західній Австрії, – ред.). А сьогодні у Відні поліція заблокувала одну гімназію і наближені до неї вулички через підозру на короновірус у вчителя, що нещодавно повернувся з Італії.

Про це написала у фейсбук лучанка Валерія Лесюк, яка проживає у Відні.

Валерія пише, що 600 дітей мали чекати протягом чотирьох годин результати тесту на короновірус у вчителя. Ніхто не мав права ані заходити у школу, ані виходити з неї. З батьками спілкувалися телефоном. На щастя, вірус не підтвердився, всіх відпустили.

Голова уряду Себастьян Курц, як пише лучанка, скликає увечері нараду, щоб виробити кроки непоширення вірусу в країні.

Натомість у соцмережах австрійці і панікують, і жартують.

Читати ще: Як відбувалася евакуація австрійців з Уханя – розповідь волинянки

«Просять видавати усім маски безкоштовно, показують порожні прилавки в магазинах, зустрічаються дуже часто боти (без аватарок і з коментарями, подібними в Україні, що нагнітають суспільство і ганять державу, яка нічого не робить і провалила комунікацію – це попри те, що інформація про короновірус і засоби безпеки щодня у пресі і в ЗМІ від початку епідемії у Китаї).

Найкращий коментар побачила сьогодні такий: «Якщо у мене відключать електроенергію і водопостачання, то має бути вдома обов’язково хоча б трохи води і кава чи какао. Має ж бути хоч якесь для мене задоволення у цьому хаосі подій», – пише лучанка у соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus