USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У США анонсували заборону топ-чиновникам вести бізнес в Україні

3 Жовтня 2019 14:26
У США республіканець, сенатор Джон Кеннеді анонсував законопроєкт, що забороняє топ-чиновникам і найближчим родичам американських законодавців вести прибутковий бізнес в Україні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видання The Hill.

За словами сенатора, підготовлений ним законопроєкт позбавить членів сімей конгресменів, сенаторів, міністрів, віце-президента і президента можливості «працювати консультантами, співробітниками, незалежними підрядниками або членами ради директора в українських компаніях, володіти більш ніж 5% акцій будь-яких підприємств, що ведуть бізнес в Україні чи з Україною».

У заяві Кеннеді йдеться, що уряд України «історично корумпований», і «старші члени нашого уряду не повинні бути частиною цієї поведінки».

«Мій законопроект усуне будь-які прояви недоречності або потенційного конфлікту інтересів для будь-якого найближчого члена сім’ї високопоставленого чиновника Сполучених Штатів. Найкращий спосіб протистояти спокусі – це правильне виховання, сильний набір цінностей і жорсткі закон», – додав Кеннеді.

Він планує подати законопроєкт, як тільки Конгрес повернеться з двотижневої перерви 14 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 3 Жовтня 2019 17:01
Дякую, дуже дякую.
Йо до 123 Показати IP 3 Жовтня 2019 18:31
..баний стид!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus