USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США через шторм понад мільйон людей залишились без електрики

13 Серпня 2020 17:11
Цього тижня на американські штати Айова, Іллінойс і Індіана обрушився потужний штормовий вітер і щонайменше три торнадо.

Внаслідок цього знищені значні площі посівів, постраждали будинки, автомобілі, лінії електропередачі, пише internetua.

У трьох штатах без світла залишилися близько мільйона осіб. Через шторм 340 тисяч користувачів з Айови і Іллінойсу не мають доступу до інтернету, ТБ і телефонного зв’язку.

Для відновлення численних обривів кабелю викликали бригади з інших штатів.
Представник оператора Mediacom Томас Ларсен повідомив, що на початку тижня в місті Седар-Рапідс і його передмістях відбулося обвалення чотирьох опор, що призвело до обриву телефонних і оптоволоконних ліній зв’язку.

Крім того, у багатьох регіонах штату зафіксовані пошкодження повітряних кабелів через повалених дерев та уламків конструкцій. Перебої зі стільниковим зв’язком виникають незалежно від оператора: «Всі наші мережі – мобільні, телефонні і кабельні – в деякому роді взаємопов’язані. Всі вони могли використовувати одне й теж оптоволокно, і це маловідомий секрет».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus