USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Латвійські оператори продовжили безплатний мобільний зв'язок для українських біженців

23 Травня 2022 10:31
Латвійські оператори зв'язку Tele2 та LMT ще на три місяці продовжили для українських біженців, які прибули до Латвії, можливість користуватися мобільним зв'язком безплатно.

Про це, як пише Європейська правда, повідомляє Delfi.

Таким чином, люди з України, які шукають притулку в Латвії, зможуть користуватися мобільним зв'язком безплатно загалом пів року – до середини серпня.

«Україна майже три місяці бореться за свою свободу. З початком війни LMT на три місяці забезпечила українських біженців у Латвії безплатним зв'язком та інтернетом. Ми бачимо, що ця послуга життєво необхідна, тому в майбутньому продовжуємо цю можливість, і всі українські біженці Латвії зможуть безплатно користуватися послугами мобільного зв'язку ще 90 днів», – заявив президент LMT Юріс Бінде.

Нові SIM-карти оператора LMT, як і раніше, можна отримати в самоврядуваннях Латвії, в українському центрі підтримки у Ризі та в офісі Ziedot.lv.

«24 лютого ми вирішили виділити 10000 спеціальних SIM-карток тим українцям, які, рятуючись від війни, прибудуть до Латвії. Спочатку планували, що безплатний мобільний зв'язок ми надамо на три місяці, але воєнні дії в Україні, на жаль, не закінчуються, тож продовжимо в рамках своїх можливостей допомагати людям, які зараз не можуть повернутися додому», – зазначив голова правління Tele2 Валдіс Ванцович.

Дані Tele2 показують, що тривалість дзвінків в Україну зросла приблизно в 50 разів. Якщо до початку війни загальна тривалість дзвінків з Латвії в Україну становила близько 1000 хвилин, або 16 годин на день, то зараз вона досягає 50000 хвилин, або 833 години на день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus