USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У США госпіталізували експрезидента

15 Жовтня 2021 08:27
42-го президента США Білла Клінтона госпіталізували до медзакладу на лікування.

Про це пише Reuters із посиланням на лікарів 75-річного експрезидента. Його забрали до медичного центру в Ірвіні у вівторок з інфекцією, «не пов’язаною з COVID-19», передає УНІАН.

«Він одужує, в хорошому настрої й неймовірно вдячний лікарям, медсестрам і персоналу, що надали йому відмінну допомогу», – повідомив Ангел Урена, офіційний представник Клінтона.

Причиною госпіталізації став сепсис, інфекція кровотоку, яка, вважають лікарі, почалася як інфекція сечовивідних шляхів. Перед потраплянням до лікарні Клінтон скаржився на втому.

Лікарі повідомили, що експрезиденту вводили внутрішньовенні антибіотики і рідини.

«Він залишається в лікарні для постійного спостереження. Після двох днів лікування у нього спостерігається тенденція до зниження кількості лейкоцитів, і він добре реагує на антибіотики», – кажуть лікарі. Та сподіваються, що незабаром Клінтон поїде додому.

Як відомо, Клінтон був президентом США з 1991 по 2003 рік, представляючи Демократичну партію. До обрання протягом п’яти термінів очолював штат Арканзас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 15 Жовтня 2021 11:31
Моніка Лєвінські прийшла провідати?
Голос Народу Показати IP 15 Жовтня 2021 14:10
а нам наср*ти на вашу новину! де наші обкрадені пенсії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus