USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Швидка вийшла з ладу: патрульні допомогли доправити двомісячну дитину в луцьку лікарню

5 Квітня 2021 12:43
3 квітня, близько 13-ї години, до екіпажу, який здійснював патрулювання автодороги М-19 (Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече), надійшла інформація про необхідність надання допомоги медикам, повідомили у патрульній поліції Волині.

Працівники екстреної медичної допомоги потребували супровід від поліцейських, оскільки в автомобілі швидкої допомоги вийшли з ладу спеціальні сигнали.

Лікарі доставляли двомісячну дитину з населеного пункту Сирники до обласної дитячої клінічної лікарні.

Патрульні не зволікаючи ні хвилини, ввімкнувши проблискові маячки та звукові сигнали, максимально швидко та безпечно, розпочали супровід. Водночас передали інформацію про подію своїм колегам, які вже зустрічали їх у місті Луцьку для подальшого оперативного супроводу вулицями обласного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
103 Показати IP 5 Квітня 2021 12:59
І знову ці нові швидкі Сітроени... Їхні сирени ледь чути. нехай Шмаль подає рекламації, на Пежо були нормальні сирени...
Авжеж Показати IP 5 Квітня 2021 13:05
В принципі це не героїзм, а саме такою має бути їхня буденна робота - допомагати тим хто потребує допомоги, а не шугати водіїв не маючи жодного уявлення про законодавство чи тікати з місця злочину щоб не підбурювати злочинців до дій проти поліції (так начальство пояснює їх дії).
Лучанка Показати IP 5 Квітня 2021 13:47
Хай Господь дарує швидкого одужання малечі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus