USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У США хочуть на чверть збільшити військову допомогу Україні

19 Вересня 2018 08:30
Сенат Сполучених Штатів Америки схвалив проект бюджету Пентагону на 2019 рік, у якому передбачено збільшення безпекової допомоги Україні до 250 млн доларів, інформує канал 24.

Про це повідомляють у посольстві України в США.

В установі заявили, що Сенат США схвалив раніше узгоджений з Палатою представників проект “Закону про асигнування на потреби Міністерства оборони на 2019 рік”, який передбачає 250 млн доларів для безпекової допомоги Україні. Ця сума на 50 млн доларів перевищує бюджет 2018 року для відповідних програм.

Гроші виділяють, у тому числі, на проведення військових навчань, надання військового оснащення, летальних видів озброєнь та логістичної підтримки, заміни раніше наданих озброєнь чи військових товарів. Перелік видів допомоги включає також розвідувальну підтримку збройних та безпекових сил України.

У посольстві додали, що для набуття чинності за проект повинна ще проголосувати Палата представників, після чого він буде переданий на підпис Президентові США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрей Показати IP 19 Вересня 2018 08:46
Очень жду голос из за поребрика, про "мыжебратья" и тому подобную пропоганду русского мира. Еще более джу голоски нашей пятой колоне, про то что Украина напала сама на себя, гражданская война и т. д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus