USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У США матір змусила 13-дівчинку поховати свою 4-річну сестру на подвір’ї

19 Червня 2021 09:54
В американському штаті Північна Кароліна 13-річна дівчинка за наказом матері власноруч поховала 4-річну сестру на задньому подвір'ї свого будинку в місті Шарлотт.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The Associated Press.

Зазначається, що померла дитина три дні була змушена стояти у пральні за те, що забруднила штани. Зрештою обезсилена Мігеллік впала і вдарилася головою. Її мати, 31-річна Малік Беннетт, зробила доньці штучне дихання, однак врятувати дівчинку не змогла.

Тоді жінка помістила тіло дитини в два чорних пластикових мішки для сміття і заховала в багажнику позашляховика. Через п'ять днів через нестерпний запах Беннетт купила лопату і, викопавши яму на задньому дворі свого будинку, змусила старшу доньку помістити туди тіло сестри і засипати землею.

Жінку затримали і звинуватили у вбивстві першого ступеня, жорстокому поводженні з дітьми, нанесенні тілесних ушкоджень та приховуванні смерті. Від лютого 2020 року вона тричі потрапляла в поле зору правоохоронців за жорстоке поводження з дітьми, ті справи досі перебувають на розгляді.

Поліція також заарештувала 53-річну матір підозрюваної Теммі Тейлор Моффетт, яку звинуватили у приховуванні смерті і співучасті у вбивстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 19 Червня 2021 10:25
Жінка, мати-вбивця тричі потрапляла в поле зору правоохоронних органів США, а справи все розглядаються. Знаємо, як такі справи розглядаються. Все дуже банально, кому потрібна чужа сім'я та ще й хвора. Ну все прям як у нас в Україні. Блін, що у цих янків на тому континенті срач та бардак з психічно хворими мамами і татами, що у нас в Україні, повідпускають з психолікарень придурків....?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus