USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США мільярдера затримали за підозрою у торгівлі людьми

7 Липня 2019 18:15
У США затримали фінансиста та мільярдера Джеффрі Епштейна затримали за підозрою в торгівлі людьми.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The New York Times.

За даними телеканалу CBS Miami, Епштейна затримали 7 липня в аеропорту Тетерборо, що в Нью-Джерсі, коли його особистий літак прилетів з Парижа.

8 липня Епштейн має постати перед судом, де йому оберуть запобіжний захід.

Як повідомляється, Епштейна звинувачують в одному епізоді торгівлі людьми і в одному епізоді замаху на її організацію. Вважається, що він скоїв ці злочини між 2002 і 2005 роками.

Поки що представники Епштейна і прокуратури утрималися від коментарів.

Зазначимо, понад 10 років тому Епштейн був фігурантом резонансної кримінальної справи, пов'язаної з отриманням секс-послуг від неповнолітніх. Тоді мільярдер зізнався в залученні їх у заняття проституцією, провів у в'язниці 13 місяців, виплатив компенсацію постраждалим і зареєструвався як сексуальний злочинець.

2008 року його вирок наробив багато галасу, адже через визнання провини Епштейн зміг уникнути більш серйозних звинувачень. Увага до справи була прикута й через те, що багатій дружив з експрезидентом США Біллом Клінтоном, принцом Ендрю, герцогом Йоркським, а також Дональдом Трампом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus