USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У США помер знаменитий комедійний актор, батько Бена Стіллера

12 Травня 2020 13:44
У понеділок, 11 травня, в Нью-Йорку помер американський комедійний актор Джеррі Стіллер, батько знаменитих американських кіноакторів Бена Стіллера (Ніч в музеї, Старскі і Гатч, Неймовірне життя Уолтера Мітті) і Емі Стіллер (Знайомство з Факерами 2 Вишибали, Дивовижна місіс Мейзел), а також чоловік актриси Енн Міра, яка померла наприкінці травня 2015 року.

Про смерть батька Бен Стіллер повідомив у Twitter, передає Новое время.

«Із сумом змушений повідомити про те, що мій батько, Джеррі Стіллер, помер. Смерть настала з природних причин», — написав він, — «Він був чудовим батьком і дідусем, найвідданішим чоловіком Енн, у шлюбі з якою прожив 62 роки. Його буде нам дуже сильно не вистачати. Люблю тебе, тато».

Джеррі Стіллера добре знають за роллю Френка Констанци в серіалі Сайнфелд (1993 — 1998) і за роллю Артура Спунера в ситкомі CBS Король Квінса (1998 — 2007). За роль у Сайнфелд Стіллер був номінований на премію Еммі. Але більшу частину свого творчого життя він виступав у складі комедійного дуету Стіллер і Міра, який вони створили з дружиною Енн Міра, повідомляє AP.

Цікаво, що дідусь і бабуся Джеррі Стіллера, східно-європейські євреї емігрували до США з Галичини (зараз це територія Івано-Франківської, Львівської, здебільшого Тернопільської областей України і південь Підкарпатського воєводства Польщі).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus