USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У США відкрили перший термінал для відправки людей у космос. Фото

17 Серпня 2019 12:48
Компанія Virgin Galactic відкрила перший термінал для відправки людей у космос. Перші космічні туристи відправляться в подорож зі штату Нью-Мексико на південному-заході США, пише Новое время.

На початку 2019 приватна компанія Virgin Galactic провела перший тестовий політ свого космічного апарату VSS Unity з людиною на борту. Крім двох пілотів VSS Unity, до кордонів земної атмосфери і космічного простору відправилась Бет Мозес - фахівець з підготовки космонавтів і співробітниця Virgin Galactic.

Місія стартувала з космодрому у каліфорнійській пустелі Мохаве, і на висоту майже в 14 кілометрів космоліт VSS Unity піднявся на борту величезного двухфюзеляжного літака WhiteKnight Two. За такою ж схемою Virgin Galactic незабаром буде відправляти в космос перших космічних туристів. Повідомлялося, що близько 600 охочих вже залишили депозити в розмірі $250 тис. за одне місце на борту VSS Unity.

Днями Virgin Galactic представила термінал, з якого їх перші клієнти відправляться у своє космічне турне. Як пише Robb Report, розкішний аеропорт побудували в штаті Нью-Мехіко, і він є першим у світі комерційним терміналом для космічних запусків.

Площею в 204 кв. км, термінал включає футуристичний ангар для літаків, високотехнологічну вишку для управління польотами і численні лаунж-зони для перших космічних туристів.
Термінал назвали Космічні ворота, і він складається з двох рівнів. На першому розташовані кафе і зони відпочинку, а також цифрова доріжка з деталями про космічні подорожі. На другому рівні розташовані команди управління польотами, робочі зони для пілотів і брифінг-центри.

У величезних панорамних вікнах терміналу можна насолодитися видом південноамериканської пустелі, який віддалено нагадує марсіанські ландшафти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 18 Серпня 2019 13:45
Пропоную загрузити туди нашу стару владу до 1991року

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus