USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У США військові, які охороняли Капітолій, масово заразилися COVID-19, – ЗМІ

23 Січня 2021 11:48
Серед військовослужбовців Національної гвардії США, які охороняли Капітолій після заворушень, стався спалах коронавірусу. Серед військових сотні хворих та тих, хто перебуває на карантині.

Як передає Укрінформ, про це інформує Politico.

Керівництво Національної гвардії США відмовилося офіційно надати кількість інфікованих серед військових, які були залучені до охорони Капітолію. Проте військові побоюються, що цей спалах стане ще масовішим.

Як зазначається, хоча військовослужбовців й намагалися перевірити на коронавірус після прибуття до Вашингтону, але тест робили не всі, декому лише поміряли температуру.

Проблема ускладнилася після інавгурації Джо Байдена, оскільки тисячам військовослужбовцям, які охороняли Капітолій, довелося звільнити будівлю та відправитися на відпочинок у готелі. Однак не всіх військових розмістили в нормальних умовах, наприклад, один з підрозділів був змушений жити у закладі з однією ванною кімнатою на всіх.

У Сенаті вже почали розслідувати цю проблему, приділяючи особливу увагу тому, як Національна гвардія впроваджує заходи протидії пандемії коронавірусу. Сенатори вважають, що розміщення військових у переповнених закладах створило небезпеку поширення цієї недуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
думка Показати IP 23 Січня 2021 15:50
Мабуть думали, що безсмертні якщо Байдена охороняють :)))
Прокляття фараонів Показати IP 23 Січня 2021 19:18
Мумії заразні і через тисячі років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus