USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Струмівці на переході пенсіонер збив жінку, яка померла у лікарні: водія покарали умовно

14 Травня 2023 13:52
Пенсіонера, який неподалік обласного центру Волині на смерть збив 54-річну жінку, покарали умовно.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Трагічна ДТП трапилася ввечері 18 лютого в селі Струмівка поблизу ресторації «Жито». Водій Citroen C-elysee Валерій Г. несвоєчасно зреагував на зміну дорожньої обстановки та наїхав на жінку, яка перетинала дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм потерпіла померла в реанімації.

Читати ще: Жінка, яку біля Луцька збив легковик, – у важкому стані в реанімації

Водій, який визнав свою вину, підтвердив усі обставини ДТП. Донька загиблої очевидцем ДТП не була. Вона не мала претензій до обвинуваченого та попросила суворо його не карати.

Пенсіонер отримав покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керування на рік, яке суд замінив двома роками іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Травня 2023 16:18
на цьому пішохідному переході страшно, небезпечно і важко переходити дорогу, там всі ганяють і ніхто не зважає на пішоходів, ще й нема покарання для тих, хто збиває людей на смерть, ми - азіатсьа країна, яка Європа? вона нам може тільки снитися.
ABC Показати IP 14 Травня 2023 22:44
Згідно статті 3 Конституції України, життя, здоров'я та безпека людини визнаються найвищими цінностями. Насправді ж ми бачимо, що життя людини нічого не варте. Можна вбити людину, і понести суто символічне покарання, бо "претензій немає". Як таке може бути у державі, яка визначає себе як правовуа та європейська?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus